Ignore:
Timestamp:
2009-04-23T19:38:07+12:00 (15 years ago)
Author:
anna
Message:

renamed string keys in the translations to match classifier name

File:
1 edited

Legend:

Unmodified
Added
Removed
  • gsdl/trunk/perllib/strings_ro.properties

    r18430 r19245  
    561561DateList.sort:Un câmp de metadate în plus pentru sortare în cazul în care sunt două documente care au aceeaşi dată. 
    562562
    563 GenericList.always_bookshelf_last_level:CreaÅ£i o pictogramă tip raft de cărÅ£i chiar dacă există doar un singur element în fiecare grup în nodurile descendente. 
    564 GenericList.classify_sections:Clasifică secÅ£iuni în loc de documente. 
    565 GenericList.desc:Un clasificator de listă general şi flexibil care are cele mai multe caracteristici ale AZCompactList, dar care face dovada utilizării unor mai bune metadate, Unicode şi capacităţi de sortare. 
    566 GenericList.metadata:Câmpurile de metadate utilizate pentru clasificare. UtilizaÅ£i '/' pentru a separa nivelurile în cadrul ierarhiei şi ';' pentru a separa câmpurile de metadate în cadrul fiecărui nivel. 
    567 GenericList.partition_name_length:Lungimea numelui partiÅ£iei; setările implicite variază între 1 şi 3 caractere depinzând de câte sunt necesare pentru a distinge startul partiÅ£iei de finalul său. Această opÅ£iune se aplică atunci când partition_type_within_level este setat cu 'constant_size'. 
    568 GenericList.partition_size_within_level:Numărul de elemente din fiecare partiÅ£ie (se aplică doar când partition_type_within_level este setat la 'constant_size'). 
    569 GenericList.partition_type_within_level:Tipul partiÅ£iei făcute: fie 'per_letter', 'constant_size', sau 'none'. 
    570 GenericList.sort_leaf_nodes_using:Câmpurile de metadate folosite pentru sortarea nodurilor. FolosiÅ£i '|' pentru a separa  grupurile de metadate şi ';' pentru a separa câmpurile de metadate din cadrul fiecărui grup. 
    571 
    572 GenericList.use_hlist_for:Câmpuri de metadate folosite mai mult la un hlist decât la un vlist. Foloseşte „,” pentru a separa grupurile de metadate şi „;” pentru a separa câmpurile de metadate din fiecare dintre grupuri. 
     563List.always_bookshelf_last_level:CreaÅ£i o pictogramă tip raft de cărÅ£i chiar dacă există doar un singur element în fiecare grup în nodurile descendente. 
     564
     565List.classify_sections:Clasifică secÅ£iuni în loc de documente. 
     566
     567List.desc:Un clasificator de listă general şi flexibil care are cele mai multe caracteristici ale AZCompactList, dar care face dovada utilizării unor mai bune metadate, Unicode şi capacităţi de sortare. 
     568
     569List.metadata:Câmpurile de metadate utilizate pentru clasificare. UtilizaÅ£i '/' pentru a separa nivelurile în cadrul ierarhiei şi ';' pentru a separa câmpurile de metadate în cadrul fiecărui nivel. 
     570
     571List.partition_name_length:Lungimea numelui partiÅ£iei; setările implicite variază între 1 şi 3 caractere depinzând de câte sunt necesare pentru a distinge startul partiÅ£iei de finalul său. Această opÅ£iune se aplică atunci când partition_type_within_level este setat cu 'constant_size'. 
     572
     573List.partition_size_within_level:Numărul de elemente din fiecare partiÅ£ie (se aplică doar când partition_type_within_level este setat la 'constant_size'). 
     574
     575List.partition_type_within_level:Tipul partiÅ£iei făcute: fie 'per_letter', 'constant_size', sau 'none'. 
     576
     577List.sort_leaf_nodes_using:Câmpurile de metadate folosite pentru sortarea nodurilor. FolosiÅ£i '|' pentru a separa  grupurile de metadate şi ';' pentru a separa câmpurile de metadate din cadrul fiecărui grup. 
     578
     579List.use_hlist_for:Câmpuri de metadate folosite mai mult la un hlist decât la un vlist. Foloseşte „,” pentru a separa grupurile de metadate şi „;” pentru a separa câmpurile de metadate din fiecare dintre grupuri. 
    573580
    574581HFileHierarchy.desc:Extensie Classifier pentru generarea clasificării ierarhice bazate pe o structură de fişiere suplimentară. 
     
    596603HTML.url:Url-ul paginii web la care se face trimiterea. 
    597604
    598 List.desc:O extensie pentru un clasificator simplu de listă. 
    599 
    600 List.metadata:Un singur câmp de metadate sau o listă separată prin virgule a câmpurilor de metadate folosite pentru clasificare. Urmărind ordinea indicată prin listă, va fi folosit primul câmp care conÅ£ine o valoare de metadate. Lista va fi sortată după acest element numai dacă nu este folosit -sort. Dacă nu este specificată nicio metadată, atunci toate documentele vor fi incluse în listă, altfel doar documentele care conÅ£in o valoare a metadatelor va fi inclusă. 
    601 
    602 List.sort:Câmpuri de metadate după care se poate face sortarea. FolosiÅ£i „-sort nosort” pentru a preciza nesortarea. 
     605SimpleList.desc:O extensie pentru un clasificator simplu de listă. 
     606
     607SimpleList.metadata:Un singur câmp de metadate sau o listă separată prin virgule a câmpurilor de metadate folosite pentru clasificare. Urmărind ordinea indicată prin listă, va fi folosit primul câmp care conÅ£ine o valoare de metadate. Lista va fi sortată după acest element numai dacă nu este folosit -sort. Dacă nu este specificată nicio metadată, atunci toate documentele vor fi incluse în listă, altfel doar documentele care conÅ£in o valoare a metadatelor va fi inclusă. 
     608
     609SimpleList.sort:Câmpuri de metadate după care se poate face sortarea. FolosiÅ£i „-sort nosort” pentru a preciza nesortarea. 
    603610
    604611Phind.desc:Produce o ierarhie a frazelor găsite în text, care este navigabilă prin intermediul unui applet. 
Note: See TracChangeset for help on using the changeset viewer.