Aquesta pàgina us ajuda a fer la primera instal·lació i la configuració de Dokuwiki. Hi ha més informació sobre aquest instal·lador en la seva pàgina de documentació.

DokuWiki utilitza fitxers normals per a emmagatzemar les pàgines wiki i la informació associada a aquestes pàgines (p. ex. imatges, índexs de cerca, revisions anteriors, etc.). Per tal de funcionar correctament DokuWiki necessita tenir accés d'escriptura als directoris que contenen aquests fitxers. Aquest instal·lador no pot configurar els permisos del directori. Normalment això cal fer-ho directament en la línia d'ordres o, si esteu utilitzant un hostatge, mitjançant FTP o el tauler de control del vostre hostatge (p. ex. cPanel).

Aquest instal·lador configurarà el vostre DokuWiki per a ACL, cosa que, al seu torn, permet l'accés de l'administrador al menú d'administració, on pot instal·lar connectors, gestionar usuaris, gestionar l'accés a les pàgines wiki i modificar els paràmetres de configuració. No és un requisit per al funcionament de DokuWiki, però el fa més fàcil d'administrar.

Els usuaris experts o els que tinguin requeriments específics poden utilitzar els enllaços següents per a obtenir més detalls sobre instruccions d'instal·lació i paràmetres de configuració.